Dagens antrekk og gårsdagens antrekk
Dagens antrekk:


Bukse\\bikbok        Genser\\bikbok             Kjempe stygge sokker\\?

 


Topp\\bikbok                   bukse\\bikbok                      smykke\\landehandelen         armeband\\kroatia

 

Synest om antrekkene?

 

Slutte?

Hei. Jeg har tenkt litt på å slutte å blogge. Rett og slett fordi jeg ikke har noe å blogge om. Jeg har ikke lyst i det hele tatt å slutte. Elsker å blogge, men det er ikke alltid like enkelt.

Så vist dere har bloggtips som ikke har noe om video å gjøre, fordi jeg har 4 stk på lur! Så blir jeg kjempe glad!!!

Love u gays!

Pizza besøk og klypa

Dårlig bilde, men vi og noen venner fra Oslo og rundt der omkring såg klypa 2012 på Kulturhuset idag. Holdt serriøst på å le meg i hel! (Bilde over er "kjellen")

Senere dro vi hjem til oss og spiste pizza.

Mine hverdager- nå i det siste.

Hei! Nå har jeg ikke blogget på en stund, men jeg har grunnen helt soleklar at det er fordi: ..... Vel, egentlig har jeg ikke det. Har bare vert så mye stress og internetter har blitt helt *****.

Jeg har 3 videoer til dere på lur, så lenge jeg får pc snart!! Grunnen til ene, er fordi jeg var på Amfi idag. Og så har jeg spillet inn en "innkjøp" video. En "hva jeg fikk til julegave" video. Og hva jeg har i "sminkemappen" video.. På noen av klippene så oppfører jeg meg skilkelig fjortiss. Men alt det er bare kødd;)

Ok, hade chickas!

Siiiinnnnaaa

Ps: Jeg vil anbefale www.betinabf.blogg.no!!!

Nelly salg

Super salg hos Nelly.com! Opp til 70% på mye, mye produkter!

Jeg selv elsker Nelly.com! Leter du etter noe, er der nesten alt fu trenger fra sminke-sjønnhet-klær for kvinne, mamma, herre og barn. Frakten er litt treig men ellers perfekt. Lurer du på noe mer kontakt kundeservice på link under:)

Www.nelly.com

Reklame//100% ærlige meninger.

Pakke i posten

Hei! Fikk en pakke i posten i dag fra nelly.com. Jeg bestilte 2 kjempe pene kjoler! Elsker dem!

Ikke se på det fucka trynet mitt!!

Merket er Elise Ryan.

Hva synest dere?

Før-etter

Her er litt før-etter bilder:

Uten sminke og stelt hår

Til med sminke og stelt hår.

Før (hårfarge)

Etter

Håper du likte bildene:)

Innkjøp

Hei! Ble ingen video, fordi jeg blogger på iphonen og har ikke data.. Så fikk jeg ikke låne søsteren min sin mac:-(

Men det ble bilder! Kjøpte ikke noe klær fordi jeg hadde bare 392 kroner og fikk ikke råd til en eneste strikkagenser eller en bukse sammen. Men jeg kjøpte noe dilldall og sminke:)

Simple sminkefjærner fra matbutikk.

Smykke fra Bikbok, 129,-

Glossy eyeliner fra Cubus, merke Isadora. 50,- tror jeg

En hvit og en svart hårsløyfe fra Glitter. 39.90,-

Langt berge korssmykke fra Bikbok. 69,-

Det var alt. Neste gang blir det video, men lover ingenting!

Håper dere likte innkjøpet:-)

Blogget ikke igår

Heihei

Blogget ikke i går, jeg vet. Men jeg er plaget med betendelse og har sykt vondt innvendig. Skal på helsesenteret idag, tror jeg. Der jeg skal ta noen prøver, osv.. Føler meg ganske så mye bedre idag. Så må få meg nedover å kjøpt noe, siden det er sykt lenge siden jeg kjøpte noe til meg selv. Og jeg har nesten ingen klær å ha på meg, fordi jeg har ikke kjøpt ett plagg i hele vinter! Så har bare sommerklær. Hehe, sikkert derfor jeg har betendelse, er som å gå bare med undertøy ute i snøen..

Når jeg kommer hjem, skal jeg lage "innkjøps" video til dere!! Haha, blir sann syykt stressa på videoer, er ikke noe god til det! Så ver snill med meg:)

Åkej, da snakkest vi, dere er verdens beste!! Love u gays;*

Utslitt..:/ no money

Snakkest!

Eiscafee

Har så lite blogglyst for tiden, fordi det skjer ingenting på bloggen min.
Så er jeg sykt dårlig til å finne overskrifter. Grunnen til at overskriften min er slik er fordi det betyr iskaffe på tysk, og jeg drikker iskaffe nå. Hahah, dåårlig..

Idag har jeg vert på trening, og søsteren min kom hjem idag og:)

Har allerede klart å rote til rommet mitt igjen. Og hvorfor blogger jeg om at rommet mitt er rotete? Lol, trenger bloggtips!!!!!!!!! Pliis svar!

Ønskeliste- julen 2012


Ingen spørsmål?

Sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg stresset sykt, fordi det var framvisning på skolen klokken seks. Og varte ca 1-2 timer eller noe. Så når jeg kom hjem, ryddet jeg rommet mitt og dusjet meg. Og deretter glemte jeg det..

Men lurer på om det ikke er noen som har noen spørsmål? Eller driver jeg og poster på en blogg som ingen vet om? haha. Svarer på søndag og vist det ikke kommer noe så ser ikke jeg meningen med å ha spørsmålsrunde hver eller annenhver uke, altså! Grunnen til at jeg har det er fordi at jeg ikke har noe å blogge om, fordi det er nesten ingenting som skjer.

-------------

Men idag så har jeg vert på skolen, og deretter gikk jeg rett bort på pianotimen min sammen med Bertine, Elisabeth, Kristian  og Amalie. Jeg skal lære meg ''Let it be'' og har for ca 1 måned siden lært meg ''Mistletoe''. Er ikke mange som synest det er kjekt å spille piano og at det er kjempe teit og slikt. Men det er egentlig kjempe gøy og få lære seg nye sanger hver uke, kjente sanger, ukjente sanger osv.. Og jeg har fått mange mailer og tilsnakk om at det er så teit, hvorfor jeg går på det og at vist de var meg så hadde di slutta for mange år siden? Men dere bestemmer ikke om meg eller hva jeg skal gjøre eller liker. Jeg synest at det er veldig kjekt, og det er min mening.

Ble ingen bilder idag, fordi jeg er på pappa sin data, og han har ingen av bildene jeg har lagt inn.

 

Elsker dere!!

Spørsmålsrunde

Hei! Har tenkt å ta enn spørsmålsrunde nå! Skal ha det hver eller annenhver uke fra nå.

Idag har jeg hvert på amfi og kjøpt litt julegaver, etter en slitsom generalprøve på skolen i dag. Jeg er "Rudolf" i skuspillet. Og jeg trivest faktisk som reinsdyr, haha!!

Har enn del igjen, da.. Off

Desse tok jeg på veien hjem idag. Er så fint ute når det er sann!

Dette tok jeg enn annen gang i sommer.

Ønsker dere enn fin dag videre og takk for at DU leser bloggen min!!

Spørr i vei!!;)

Lazy day..

Hei

Sto opp idag rundt 12 tiden, tok på meg koseklær og slengte meg ustelt i sofaen. Hah, nå er klokken 18.36 og jeg er forsatt ustelt.
Men i 3 tiden I think kom Vicy (Victoria altså) en liten tur. Vi dro å gjor stallarbeidet. Så hadde vi planer om å dra i byen en tur, siden Bikbok har salg. Men jeg får kortet snart og jeg må spare pengene mine, så jg har noe på detxD

Men nå må jeg dusje meg og stelle meg, hahaahaha. Siden mamma og pappa kommer hjem snart. ( Til dere som ikke vet det, så er mamma og pappa i Roma, med noen venner.)

Adios babyys!!

Blogger jeg leserwww.l0ve.blogg.no


www.auroramohn.blogg.no


www.Norasaebo.blogg.no


 

 

Desse bloggene leser jeg, og alle 3 er syykt kreative!

-Ingrid:)Produkter jeg anbefaler

Hei! Jeg har ikke noe annet å blogge om, så då vil jeg anbefale noen produkter for dere!

Desse produktene bruker jeg hver dag, vist jeg ikke har nyvasket hår, eller brun. Brun? Det er jeg ikke nå. Så tenker jeg på mamma og pappa som er i Roma, og jeg er stuck her i kalde Ørsta!!

Øyenskygge fra "DIOR". Er superfornøyd me denne! Den drysser ikke og har kjempefine farger!

Øyenskygge fra "VIVA LA DIVA".
Denne er jeg også fornøyd med! Fikk den av Andrine i gave.

Mascara fra "LANCOME".
Denne mascaraen gir lange vipper. Den drysser ikke, men den er ikke vannfast. Den går ann å kjøpes separat men også i pakker med 3 og 5 som jeg bruker. Mamma bruker også denne, og øynene hennes blir kjempefine med den!:)

Dekker fra (skal skjekke det senere). Denne bruker jeg under øyenbrynene og på f.k.s kviser eller små sår osv. Denne er jeg veldig fornøyd med.

Jeg var på frisør etter skolen i dag! Stripet det og tok vekk en del av etterveksten. Ble ganske så fornøyd, men det viser ikke så mye på bildene:

Hva synest dere?

Så bruker jeg denne tørr sjampoen fra "DEFINE" vist jeg ikke har tid til å dysje meg hver morgen. Denne er jeg superfornøyd med, den gir superfin glans og så lukter den godt også!

Biosilk. Denne bruker jeg nesten hver dag. Den er kjempegod!! Men husk: Ikke bruk for mye. Da får du kjempefettete hår!!

Hva synest dere?:)

Nissestyle

3day

3 yndlings sanger.

1. Justin Bieber- Mistletoe, fordi det er ikke så lenge til jul. Og mistletoe gir en korselig julestemning.
2. Maria Mena- homeless, fordi denner så vakker!
3. PSY- Gangdam style.


Kalender-2 des

Fikk en sann søt engel!

Kalender- 2 des

Jeg fikk en krystall, størrelse som en hånd. Kjempe søt!

Day 1

Profilbilde på facebook

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Desember 2012