Ingen spørsmål?

Sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg stresset sykt, fordi det var framvisning på skolen klokken seks. Og varte ca 1-2 timer eller noe. Så når jeg kom hjem, ryddet jeg rommet mitt og dusjet meg. Og deretter glemte jeg det..

Men lurer på om det ikke er noen som har noen spørsmål? Eller driver jeg og poster på en blogg som ingen vet om? haha. Svarer på søndag og vist det ikke kommer noe så ser ikke jeg meningen med å ha spørsmålsrunde hver eller annenhver uke, altså! Grunnen til at jeg har det er fordi at jeg ikke har noe å blogge om, fordi det er nesten ingenting som skjer.

-------------

Men idag så har jeg vert på skolen, og deretter gikk jeg rett bort på pianotimen min sammen med Bertine, Elisabeth, Kristian  og Amalie. Jeg skal lære meg ''Let it be'' og har for ca 1 måned siden lært meg ''Mistletoe''. Er ikke mange som synest det er kjekt å spille piano og at det er kjempe teit og slikt. Men det er egentlig kjempe gøy og få lære seg nye sanger hver uke, kjente sanger, ukjente sanger osv.. Og jeg har fått mange mailer og tilsnakk om at det er så teit, hvorfor jeg går på det og at vist de var meg så hadde di slutta for mange år siden? Men dere bestemmer ikke om meg eller hva jeg skal gjøre eller liker. Jeg synest at det er veldig kjekt, og det er min mening.

Ble ingen bilder idag, fordi jeg er på pappa sin data, og han har ingen av bildene jeg har lagt inn.

 

Elsker dere!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar